• telefon:75 75 316 92

  • e-mail: sklep@gastro-marinex.pl

  • NIP:611-276-28-47

Wilk do mięsa Profi Line 12

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 1-3 dni
netto: 2 709,00 zł
brutto: 3 332,07 zł 3332.07
zawiera 23% VAT, bez kosztów dostawy
bez 23% VAT i kosztów dostawy
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Hendi
Kod producenta: 282199
Kod produktu: 282199

Opis

  • Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
  • Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
  • Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
  • Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
  • Sitko śr. 70 mm z otworami śr. 6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
  • Waga 19 kg
  • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
  • Wydajność chwilowa: 200 kg/h
  • Antypoślizgowe nóżki
  • Długość (mm):370
  • szerokość:220
  • wysokość:440
  • napięcie:230
  • wymiary:370x220x(H)440
  • moc/napięcie (W/V):750/230
  • EAN: 5901157000224
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl