Miesiarka spiralna do ciasta z podnoszonym hakiem i stałą dzieżą 50 litrów 400V
Opis
Opis:
- wysokiej jakości miesiarki włoskie przeznaczone są do wyrabiania ciast ciężkich, np. na pizzę, pierogi
- doskonale sprawdzają się w pizzeriach, piekarniach, pierogarniach oraz restauracjach
- wszystkie elementy mające kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej
- stabilna konstrukcja oraz solidna i wytrzymała obudowa
- ochronna kratka ze stali nierdzewnej
- automatyczne zatrzymanie pracy po uniesieniu siatki zabezpieczającej
- stała, niewyjmowana dzieża
- pneumatyczny system podnoszenia mieszadła
- mocny i niezawodny napęd łańcuchowy
- silnik z przekładnią pracującą w kąpieli olejowej, zapewniającą cichą pracę
- posiada timer oraz kółka wyposażone w hamulec
Parametry techniczne:
- pojemność: 43 kg
- objętość misy: 48 l
- wymiary zewnętrzne: 480x810x830 mm
- moc: 1,5 kW
- napięcie: 400 V
- waga: 108 kg
Dlaczego warto wybrać miesiarkę do ciasta :
- Mikser spiralny wyprodukowany we Włoszech.
- Prosty i łatwy w obsłudze.
- Podnoszony hak umożliwia bardzo proste wyciągnięcie gotowego ciasta z dzieży.
- Za pomocą timera mamy możliwość ustawienia czasu pracy miksera.
- Dzięki kółkom urządzenie po skończonej pracy możemy przestawić w dowolne miejsce.
- Przeznaczony do wyrabiana ciasta na pizzę lub pierogi.
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski.