



ZALETY PROFESJONALNEGO SPRZĘTU CHŁODNICZEGO
Niemiecka firma LIEBHERR istnieje od 1954r.
Chłodniczy sprzęt profesjonalny produkowany jest w Lienz ( Austria)
Roczna produkcja chłodnictwa profesjonalnego przekracza 200 tys. sztuk
1.ASORTYMENT
Szeroki wybór szaf chłodniczych, mroźniczych oraz zamrażarek skrzyniowych o zróżnicowanych pojemnościach, wyposażeniu i zastosowaniach.
W asortymencie m.in. szafy chłodnicze i mroźnicze o szerokości 600 mm
Profesjonalne podblatówki chłod. i mroź.
Szafy mrożnicze z drzwiami przeszklonymi.
Największa na rynku oferta chłodziarek do przechowywania wina
2.OBUDOWA
- wzmocniona
- materiał – stal szlachetna lub stal malowana metodą proszkową
- drzwi wzmocnione zaopatrzone w trwałe zawiasy
- zespolona szyba izolacyjna w modelach z przeszklonymi drzwiami
- możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi
- doskonała izolacja z użyciem pianki poliuretanowej wprowadzonej na gorąco
3.WYPOSAŻENIE
- zamek w standardzie
- wymienna uszczelka magnetyczna drzwi
- komora wewnętrzna z tworzywa bez łączeń i niedostępnych przestrzeni lub ze stali szlachetnej. W obu przypadkach b.dobra dostępność powierzchni wew. pozwalająca na utrzymanie higieny. Wysokiej jakości tworzywo jest także dodatkową, dobrą izolacją
- gęsto rozmieszczone prowadnice półek – ułatwiona aranżacja wnętrza
- modele ze sterowaniem elektronicznym wyposażone są w alarm dźwiękowy i optyczny oraz regulację temperatury z dokładnością do 1°C
- półki ocynkowane, lakierowane o nośności do 45 kg; w niektórych modelach do 60 kg
- duży parownik w modelach z chłodzeniem statycznym
- odczyt temperatury w modelach z wymuszonym obiegiem powietrza w większości modeli cyfrowy
CERTYFIKATY EUROPEJSKIE
24- MIESIĘCZNA GWARANCJA
50 PUNKTÓW SERWISOWYCH
KORZYŚCI DLA UŻYTKOWNIKA
- nowoczesna, sprawdzona technologia – 50 lat doświadczenia w produkcji
sprzętu chłodniczego
- produkcja sprzętu profesjonalnego w fabryce na terenie Austrii
- efektywne wykorzystanie przestrzeni ( korzystny stosunek pojemność
użytkowa/ pojemność całkowita)
- korzystny stosunek gabaryty zew./ pojemność użytkowa
- profesjonalna wydajność przy wysokim obciążeniu ( częste otwieranie,
duży załadunek, wysoka temperatura otoczenia)
- trwałość
- łatwość utrzymania higieny
- nóżki o wys. 100-150 mm w modelach dla gastronomii
- poziom wilgotności wewnątrz urządzenia:
▪ w modelach z wymuszonym obiegiem powietrza – powyżej 70%
▪ w modelach z chłodzeniem statycznym – poniżej 50%
- duże obciążenie półek
- cicha praca kompresora
- obecność w ofercie urządzeń specjalistycznych dla cateringu i piekar-
nictwa ( w tym modele o zakresie temp.: - 5 do + 15 oraz – 10 do -35°C
- możliwość stosowania w aptekach i laboratoriach ( wybrane modele)
- szeroki zakres temperatur
- czytelna informacja na temat sprzętu w katalogach ( język. polski.)
Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.